Zašto žene mrze svoje sise?

Jednoć davno, dok je božica Fortuna još imala neke dionice u mojoj malenkosti, konačno sam uspio skinuti majicu dotičnoj djevojci i pogledati u prebukirani grudnjak iz kojeg su dodirujuć’ se vrištala dva divna jastučića. Godine iskustva mudro su me naučile da je bolje ne otkopčavati tu prokletu napravu koja se upravo i nosi zbog svrhe da ih drži na okupu kao kornet slaju, ali ona se sama primila tamo negdje daleko, iza lopatica, i napravila to…

Čulo se ono sudbonosno ‘Tc’ i popratni zvuk padanja sisobrana na tlo, a njena je klesana dojka ostala na mjestu, onako snena, mila, gotovo nerealna u toj svojoj XL veličini i s tim minijaturnim izdankom na vrhu poput kolibričinog prepucija. A mislio sam da volim veće bradavice, kakva greška. Da, žena je imala tako dobru cicu da joj druga nije ni trebala, pa se nisam ni koncentrirao na išta drugo. Srce mi je tuklo kao gradonačelniku kad prima mito, i ne da sam zaboravio boju njenih očiju, nego i ime, JMBG, Urbroj i svoju godinu rođenja. Sve.

Oči su mi krenule u križ, a ja sam nekim dijelom facijesa konačno u slow motionu dodirnuo tih kilogram i pol satenskog gruda, zatvorio oči i htio zaustaviti Zemlju barem na dva sata. Ta kamena petica, ta mramorna uber buhtla, taj najsavršeniji grejpfrutić hemisfere napustio me već sutradan s nekom glupom isprikom u stilu da bih ja nju samo iskoristio, i da sam s njom samo zbog sisa, našla si je mlađeg i jačeg s većim autom, i više se nismo vidjeli. Bio sam neizmjerno tužan što se ne mogu više igrati osobnim svetim gralom nakon što sam ga već držao u rukama, i nakon nje više nikad nisam imao djevojku koja je bila zadovoljna svojim grudima. A možda nije ni ova, jer sam je od ushićenja zaboravio to i pitati…

Mislim, ono, jeste li vi normalne, pa pogledajte samo kako smo mi strejt mužjaci zadovoljni svojim pimp… Hm. K vragu, vidim da imam još jednu temu za sljedeći tjedan, ali vratimo se na srž problema. Grudi su pretežno mliječne žlijezde koje su ženama služile kao posuda za dojenje djece, a muškarcima da im se objese kad im dosadi raditi sklekove. Žene danas masovno odbijaju dojiti da bi im sačuvale oblik jer im ih pohlepni bebači nemilosrdnim cicanjem od loptica naprave palačinke. Njihovo pravo, a koliko je zdravo namjerno djecu trpat umjetnim čudesima pitajte Babe i Rode, mislim da ćete se fino napričati. Muškarcima sise ne služe ama baš ničemu, osim da se porežu kad se briju prije Faros maratona (peklo me prvih 15 km, nikad više), i da ih tu i tamo neka nova teta gricne, misleć da vam je to erogena zona. Dakle, samo smetaju.

A žene? Ženama počnu naglo rasti i smetati u preranoj dobi, kad im služe da bi se razredni imbecili šlatajuć i štopajuć iživljavali na njima. Ja bih im stvarno ustavom zabranio da rastu do osamnaestog rođendana. Vrlo rano djevojke shvate moć koju im pruža francuski izraz dekolte (imamo li hrvatski? Sisogled? Vididojak?), pa obuku majicu s rupom i hrpu poštenih muškaraca pretvaraju u tupave idiote zapletenog jezika, staklenog pogleda i vrlo šturih rečenica koje pretežno nemaju smisla. Zašto? Jednostavno, volimo pogledati to što mi nemamo i nikada nećemo imati, vratimo se u dane djetinjstva i sjetimo najdražeg autića, pikule, čega god s čim smo išli u krevet i držali pod jastukom ili čvrsto stisnuto. I mi bismo tako dok smo još u srcu mladi htjeli držati cice, voljeti ih, maziti, raditi ono hipnotizirajuće ‘D-tč’ kad lupneš jednom o drugu i gledaš kako se pripijaju i odbijaju, tražiti ih dlanovima tijekom doggy stylea riskirajući da izgubiš ravnotežu, zariti nosinu među njih i osjetiti sitne kapljice znoja (ne, ne smetaju nam u tom slučaju, niti će nam ikad smetati)… A vi nam to ne date jer mislite da smo s vama samo zbog njih, ne shvaćajući da je to divna dodatna oprema i da ste totalno u krivu. Sebičnjače. Nema te, bože…

Idealna klasifikacija veličine grudi ne postoji, u našem se narodu ustalila podjela na četvorke, petice i one ispod toga. Realno je da većina žena ima prosječan broj, dakle trojčicu. No, niti jedna žena nije zadovoljna s trojkama. Ako je žena sitna, sitne su i one, ako je velika, trojke su joj premale. Žena s dvojčicama je nesretna, jer smatra da priroda nije fer i duboko mrzi sve što je veće od nje, i to naglašava non-stop, često kvareći seks i vezu – ekvivalent tipovima s pimpekom manjim od 15 centimetara koji su svjesni da tu ima još lufta.

Jedinice su čuđenje u svijetu, manje nezadovoljne od dvojčica, svjesne da nedostatke (po njima) trebaju nadomjestiti drugim atributima, pa tako nevjerojatno forsiraju minice, štikle i frizure, pa se shodno tome okrećemo i za njima.

Duboko u duši su i one malo razočarane što svevišnji tog dana nije dijelio veće antistres loptice, i imaju vječnu rečenicu za trenutke stupanja u prvi fizički kontakt kad više nema povratka ‘Male su, ali će imati takav oblik i kad budem imala 50, a neće se odvratno objesiti i opustiti kao onim droljama kojima buljiš u dekolte!’. Cure bez broja se uglavnom odlično uklope u svako društvo i rade sprdnju od svojih natruhica, pa su zbog autoironije i normalne spike u biti najpoželjnije za druženje i škvadru.

Žene koje su naslijedile četvorke, dakle, govorimo o lijepim, velikim budućim kruščićima, tim sočnim tijestima za pizzu, pardon, skrenuh, uglavnom smatraju da im cice donose nevolju. Ne žele biti predmet gledanja nego slušanja i shvaćanja, ali ipak često pokažu i isture ta dva brdašca, čisto zato da se sutra mogu frendicama žaliti kakvu su budalu pokupile u discu ili gdjegod već…

Još je gori problem s peticama, koje em ne mogu normalno spavati, em im s godinama lagano iskrive kralježnicu, em im je prokleto teško naći grudnjake kao i meni samterice (jebote, gdje ima normalnih samterica za nas između 90 i 100 kila, uskoro bliže 90!?). A i tu je sad vrlo teško uspostaviti komunikaciju kad mužjaci vide čime baratate, i fokus im je zauvijek promijenjen. Pa ih zato ne vole, jer misle da bi svijet dvojčica puno zanimljiviji i jednostavniji, pogotovo kad treba potrčati za tramvajem ili dohvatiti nešto sa stražnjeg ringa špahera. “Dušo, daj se pliz nagni i dohvati mi čaš… Jebiga…”

Postoji promil žena koje iskoriste svoju prirodnu sisnu ljepotu i njima se bogato udaju, poput Nives Celzijus. Dobro, samo udaju, kao i dio onih koje doista traže nekoga tko će biti zaljubljen u njihove balote. Ali već oko dvadeset i pet, one počnu gubiti formu i tjeraju ih u očaj, pa ih mrze, režu, bacaju, prepravljaju, kupuju nove koje nisu kao stare, i sve ode k vragu.

I tako, žene s cicama manjima od neke glupe, nabijene nam norme, mrze svoje sise jer su muškarcima neprimjetne (i cice, i one zbog toga), a pogotovo ako metar ispred ili iza njih korača nositeljica sočnih prpošnih pomičućih blagolelujajućih četvorki. Jer smatraju da muškarac ne gleda dalje od dobrog dekoltea, i da zbog toga moraju zadovoljiti niz kriterija kako bi ga osvojile. Male cice ženama rađaju osjećaj da ništa, pa čak ni J-Lo guza ne okupira muški mozak poput velikih sisa. Cijeli život moraju slušati o tuđim sisama, gledati kako se njihovom partneru šire zjenice kad su u videokrugu veći primjerci, i osjećati se diskriminirano jer se moraju dvostruko više truditi oko tipova koje bi htjele potrošiti ili posjedovati.

Žene s velikim cicama, po njima bez truda poberu dvostruko više tipova, no ne shvaćaju da sa zakonom velikih brojeva pokupe i dvostruko više infantilnih imbecila koji ne znaju razliku između ljudskog bića i albuma sa samoljepivim sličicama, i onda se svi puno više nerviraju nego što bi trebali.

Pa umjesto da lupate glavom u zid, budite ono što jeste i kakve ste ispale, ali budite, i nemojte biti zavidne drugima jer imate samo jedan život i nitko vam ga drugi neće živjeti. Zajebite tuđe sise i nosite svoje, male, velike, razroke ili šljivaste, najponosnije na svijetu, i tešite neke druge ljudske karakteristike koje se daju tesati. I krenite s osmijehom u život -jedan iskren osmijeh vrijedi puno više od najputenijeg proreza među dojkama. Sise su muškarcima poput svježih domaćih čvaraka u frižideru, divna stvar, ali ako ih nema pri ruci, zaboraviš da postoje. Dok ne ogladniš…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.