Savršen dan

Nakon jutarnjeg kratkog prijepišačkog seksa, tople kave i obilnog doručka izbjegao sam prometnu gužvu i došao na posao točno na vrijeme – minutu prije šefa. Na kolegiju su svi bili oduševljeni mojim prijedlozima za novi broj, a i izborio sam se za stalnu rubriku o odnosu muškarac:žena. Nakon toga sam dogovorio sa šefom sponzorirani put u Venezuelu na prvenstvo svijeta u bowlingu i poslao par mailova gospodinu Chavezu za ekskluzivni intervju. Nek se zna ko je prvi u Hrvatskoj.

Ručak je bio sjajan jer su nam u nedostatku janjetine ponudili svježu kozletinu (da je bila djetetina, čovjek bi mogao reći – ko da je s ljuljačke skinuta), a nakon što sam sredio dva teksta suradnika koji su ih poslali točno na vrijeme, otišao sam na razgovor za fuš na kojem su rekli da su mi isplatili sve zaostale honorare i da će mi, kako su jako zadovoljni kolumnom – povisiti honorar.

Nakon posla sam otplivao 4 kilometra ispod 16 minuta i fino se izmorio, kupio buhtlu Mihi i auto-pistu Roku, igrao se s njima sve dok se Junioru nije prispavalo a onda se dugo i nježno mazio sa svojom boljom polovicom i tako utonuo u san.

Zašto savršeni dani postoje samo u snovima?

Kako je tek tipu koji je ovo slikao…

07.11.2006. u 11:14 •
35 Komentara
Print
#

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.