Priča o jednom zrelcu…

Kako je muškarcima umjesto solaže ipak više stalo da budemo s nekim, jer je i najgori seks bolji od prosječne drkice, slijedi par iskrenih savjeta za što kvalitetniji udomljavanje oslobođenog zrelca (hrv. zrelac, iako se rimuje s krelac, označava muškarca srednjih godina s ikakvom odgovornošću – dakle, barem kavu zna platit).

Ribini gastro savjeti za pripremu i upotrebu hrvatskog zrelca:

Najlakše ih usporedimo s kruhom.
Zaljubljen mužjak srednjih godina koji je iznenadno ostavljen, trenutno je jedna kilava bezoblična masa poput vlažnog nadjeva za puricu, faširance ili zemlbabu.

Onaj mužjak koji je svojevoljno i namjerno prekinuo vezu s prezaljubljenom tetom, sada je rastresit, veseo i šaren poput prpošnog kićanog kruha sa sjemenkama.

Švalerski tip poznat pod kodom “Ševim po kućama i nestajem nakon tri mjeseca” je poput sočnog, toplog, divno mehkog polubijelog sendviča – znaš da je dobar i slastan, ali nažalost i da uzrokuje smetnje u želucu i garantirano debljanje. I da je vrlo brzo za hitit.

Frajer koji je shvatio da je godinama služio kao domaćica, kuharica i davatelj kartice (dok se ona prašila po teambuildinzima i konobarima) te biva napucan od iste ambiciozne aždaje – postaje zadnja na polici vrpoljasta hrustava žemlja s kojom treba oprezno baratat da od ishitrenosti ne strada nepce.

Na kraju, onaj yuppie tip u elegantnom odijelu koji se non-stop ubijao od posla koliko i ona pa se nisu stigli ni vidjet ni čut tjednima i prekinuli su mejlom – sad je kao tost: spreman za (termičku) obradu, ali prije iste – hladan i neupotrebljiv.

Postoji i crni kruh ali taj ne prepoučamo jer nakon njega niti jedan sljedeći neće biti isti…

Nastavak i puno više u novom broju Cosmopolitana!

16 thoughts on “Priča o jednom zrelcu…

  1. Jebemu i sad već obavezna poštapalica na ovom sajtu “Nastavak i puno više u…”. Kad bih išao kupovat sve časopise koji se ovdje reklamiraju, a sve u želji da vidim kako si svršio 😉 misao – bankrot mama 🙂

  2. Trebalo bi mi jednogodišnje puštanje kose a da bi imao išta stavit za ispod haube, te konzekventno listat, ako bi me i pustili u ženski salon. U salonima za muške obično stave dnevne novine, auto magazine, globus i nacional. Žena doma kupuje uglavnom Geo od časopisa, a ja sam jednostavno škrtac da kupujem nekaj sebi zanimljivo. Za neke stvari sam baš pravo – škrt 🙁

  3. Taman sam pomislio puštat kosu, pa za koji mjesec u salon na onduliranje židovskih zulufa 🙂 …al kad već ovako kažeš i kamen bi proplakao. Nagovorit ću kolegice s posla na podjelu troškova za Cosmo. Umjesto poklona za Juniora 😉

  4. pod kakav kruh spada onaj koji nakon xy godina braka konačno shvati da ne želi živjeti u prosječnoj vezi, već čezne za onim toliko opjevanim leptirićima u pivskom trbuščiću, pa si nađe zamjetno mlađu nezakonitu? pritom, narafski, nalazi 1000 razloga da slijedećih 3-5 godina ostane na ručku kod zakonite. i s čim uporediti dotične dvije koje to sve toleriraju?
    s nestrpljenjem iščekujem odgovor,
    3:)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.