Osveta strojeva…

Dođe vrijeme za veliku čistku.

Jednostavno se probudiš i shvatiš da ti se stan pretvorio u antikvarijat i da se izmičeš hrpi starih mrtvih stvari, umjesto da ih zamijeniš živim i veselim.

Pa sam si tako kupio bosiljak i mentu, i stavio na hrpu sve tri bivše telke.

Rade, kilavo, ali rade, pa ako bi ih netko htio uzeti u dobre ruke, još ako je to neki Lovejoy pa da plati štogod, nitko sretniji od mene.

Free Image Hosting at www.ImageShack.us

Mala je iz 1975, crna iz 1990, sivko 2000.

Jes da su pune uspomena, koliko je suza uz njih isplakano, smijeha izbačeno, pa čak i jel… znate, onda nije bilo kompjutera, ali vrijeme je da napuste kuću. Eto.

No, to nije sve!

Naime, nakon 18 godina druženja i uglavnom većinske vjernosti, danas je u vječna lovišta otišao moj dobri Usislav Štokotrgić – Dule, sustanar, drug te desna ruka…

Free Image Hosting at www.ImageShack.us

Pokoj mu motoru, sigurno je u usisavačkom raju, nego, dajte mi recite, kojim pastuhom da ga dostojno zamijenim, a da ne košta tri prosječne plaće?

Što je sad dobro, jako, lako čistivo, koturavo, da se ne prevrće, seksi, i da mi koke oma daju kad ga vidu sparkiranog na balkonu?

Fala unaprijed na savjetima, šmrc, Duleeeeeeeee…

One thought on “Osveta strojeva…

  1. Nemoj slučajno to ostavit kraj kontejnera za smeće, nego lijepo potrpaj to u Klita i pravac reciklažno dvorište. Ak’ ti ne stane u auto, zovi mene pa ćemo to potrpat u moj Kangoo.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.