Nagradna igra!!!

Koalicija Ribafish.com i Dallas Records opet nagrađuje!

U sklopu akcije “Zaštitimo građane od narodnjaka”, ovaj put dijeli se CD grupe The Libertines pod nazivom Best of.

Image Hosted by ImageShack.us
By ribafish

Kako ste se dosad mučili s mojim zahtijevnim pitanjima, odlučio sam još malo zakomplicirat stvar, pa ćete sad morat i razmišljat.

So, odsada, pa nadalje i ubuduće, ja vam postavim fotku (npr. ovu),

Image Hosted by ImageShack.us
By ribafish

a vi joj svojim doskočicama date smisao!

(npr. “O ne, evo ga Žak! Opet je gaće zaboravio, aaargh, kreagh, bundolo!!!”)

E, a današnji zadatak je potpisati ovu sliku.

Image Hosted by ImageShack.us
By ribafish

Dakle, tko najduhovitije komentira i objasni fotku, prema ocjeni stručnog žirija osvaja dragocjeni komad plastike!

Vrijeme sad!

32 thoughts on “Nagradna igra!!!

 1. To je insert iz japanske verzije tzv. remakea filma “Victor, Victoria” pod nazivom “Bukakeom protiv sakea- lignja uzvraća udraca”. Glumac s prstima u V je poznata japanska zvijezda Takasi Fuči Jaši, a korpuletni momak idol tinejdžerica u kariranim skonama Toširo Nemakune zvani Pajo. Kao i orginalu riječ je mnogim skesualnim aluzijama, Nemakune se presvlači u ženu kako i mogao dobiti posao u japnskom vodvilju. Međutim u njega se zateleba poznati Tajkun Skupi Suzuki zvani Kinez, pa dođe do brojnih smiješnih i vrckavih situacija. Navedena scena odvija se uoči Neamkuneog završnog nastupa, u kojem se malo upiškio od straha šta će reć Suzuki kad skuži da je ovaj muško. Fuči Jaši glumi anđela zajebanta na tripu…

  Kako će sve završiti pogledajte u završnom nastavku triologije : Kamikaze pojma nemaju, povratak samuraja, iz dnevnika bijesne domaćice”

 2. Jel mogu neš reć, gospodine popišani kosooki debeljko koji gleda nigdje! Ne morate te se sramiti što se ste upiškili, pa svakome se zna dogoditi. I by the way ne sviđa mi se tvoja guza. Daj se okrani više, otpast će ti cijela kosa dok mi čekamo!

  P.S Jel se nagrada šalje i izvan Zagreba

 3. covece, kaj ovaj ima dva kurca???neeee, to ti je kad trenirkom stitis bubrege, moze se uociti da si se usro i popiso bez da si skinuo gace….

 4. Što je Žak dobio za Božić?!
  10 kila!! 😀

  Ovaj dole si misli: Vid maleee, dobra mala, butra, vid sta je dobra,…odi blize,…odi odi da te chiko mamufuka lee primi malo… hehe, a drugi je zapravo samo vostana figura.

 5. ovaj prvi momak izgleda kao ja kad sam ležao gore na rebru , klinika za psihološku medicinu. a što se tiče nagrade nikad čuo nikad video, sigurno neko sranje, pa tko su ti uopče?
  živjeli – haha , konačno blagdani . žderanje, lokanje!
  ko jebe božič i novu jebenu godinu , bitno da se jede i pije.
  živjeeliiii!!!!

 6. Asterix i obelix…
  ah, tužno je to što nema bas svugdje javnih wc-a pa moras sve obavit u gače… 🙁
  takva ce sudbina i nas jednog dana dočekat… a ovaj iza njega je sretan! i ima gdje pišat, a vidi, bogat je, ima mobitel… :O

 7. (Upišani) 3. rođak Vladimira Šeksa sa majčine strane. Nakon jedne žeste previše, ipak oni imaju manji kapacitet. (Ovaj iza njega, )Thompsonov veliki Fan i lički alkar, navodno će biti na omotu njegovog novog domoljubnog albuma: Bilo jednom u Japanu. Njih dvoje čekaju da izvrše svoju građansku dužnost, i u Seghounhu( najveća Hrvatska dijaspora na dalekom istoku, poslije Kaofhgekana) u 11. glasačkoj jednici glasuju za HA-DE-ZE.

 8. Ne ček iman još jednu. Ova dvojica stoje(ne vidi se) ispred HDZ-ovog plakata sa Sanaderom u Japanu. Ovaj prednji je očito gay, te je ejakulirao zbog uzbuđenosti,pri pogledu na Sanadera. Sad doživljava 7 orgazam zaredom. Ovaj drugi ih je imao samo 2. i upravo zove ženu da prekida s njom, da se preobratio.

 9. – “Znam zašto ‘oćeš samoću. Ja ti ga mećem iz dana u dan… pa te boli guza.”
  – “Marš!”
  – “Er…šta ti meni marš? Zašto me odbijaš?”
  – “Ti se samo jebeš u čmar. Ja bi da probam nešto drugo, nešto divlje.”
  – “Slušaj mali (…)”

 10. Debeljko se jednostavno upiškio od sreće… Naime, prije koju minutu je preko bipera saznao od žene da je upravo on dobitnik najvećeg Jackpota u Kini (nekoliko milijardi jena..isplativo isključivo u kovanicama..) i čovjek se jednostavno zagledao u daljinu i razmišljao da li da prvo ode doma uzeti srećku sa coffee tejbla ili da promatra nekoliko japanskih tinejđerica koje su upravo uletile u svojim skul autfitima na odjel zabranjenog voća…
  A tip iza je dig’o dva prsta iz navike iz osnovne škole da bi nešto pitao ovog upišanka koji je svojom mješinom naslonio na taster lifta pa ne može pozvati lift.

 11. Mršavi je ustvari prerušeni BORG dok prilazi omamljenom, upišanom, japanskom civilu, a da bi mu suptilno priopćio: “RESISTANCE IS FUTILE”. I sve je to iz trailera za “Matrix 4” što se lijepo može vidjeti iz plakata koji proviruje iza leđa debeloga.

 12. Kako kamion pun Zuje besragom nestaje u daljinu pitoreskne Yokohame mladi Upisho Samse ceznutljivo gleda kako mu se ruse svi snovi… sada mu je jasno, i nema druge. Valja kuci zeni.
  Samo jos dvije smo htjeli, narice vjerni mu drug i pratitelj Moze Vopi… samo jos dvije. No sada je svima jasno, vecer yokohamske svetkovine uzgajivaca cincili je zavrsena.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.