Kako sam išao na koncert i završio u buksi…

Morao sam jučer i danas obavit cca 127 stvari.
Kasnio (inace ne kasnim), lagao (samo kad moram), trčao, znojio se, bio lud sto posto…

Adaptiram stan da bi više bio sa sinom.
Zbog adaptacije zanemarujem posao.
Od posla se živi, a majstori su me prešli za lovu pa na šljaci ostajem duže i pritom zanemarujem zdravlje jer jedem govna suha na brzinu a doma spavam u toni prašine.
Zbog ishrane pati tijelo, pa bi trebao na bazen da se trgnem, ali ne stignem od majstora, nadgledanja, nabavljanja materijala i loše koordinacije istih.
Sklekove ne radim jer sam se jučer poskliznuo na prašini prilikom izvođenja istih al sam se gipko poput pume lukavo dočekao na nos.
Zbog nedostatka vremena i kupovanja pločica i kada i kotlića ne stignem do Juniora kolko bi htio pa mi ni on po prvi put nije htio dat pusu za laku noć, što me deprimiralo ko…
Ne znam…
Jako…

Seksualni život mi je kao u slijepe hidre, ali sam zgubio 4 kile – u mišićima.
Na kraju ću ostat bez zdravlja, posla, snage i volje za životom, imat ću spicanjen stan, dug i strganu psihu a Junior neće htjet ić kod mene jer ću bit pihtijast i nikakav…
Bem ti krizu, sam da ne počnem pit…

Svjetlo na kraju tunela je veličine početnog stadija komarčevog sifilisa, ali je svjetlo.

I danas kad takav znojan idem doma, sretan jer sam usput stigo i na Pub kviz u Booksu, di smo opet pobijedili (Viva Las Smegmas!), premotam dan i počnem se cerit sljedećoj sceni.

Kak imam ormar pod najlonima, tak i slučajno vadim obleku za taj dan netom prije završim s radnicima.

Osim što sam tako jučer hodao u termo čarapama, danas sam izvukao crnu majicu na Ferenza Puskasa, dar DMJ-a i Von Smileta, koja crnilom i bijelom facom prokleto podsjeća na one jeftinjave s Gotovinom i Pavelićem.

I hodam kroz grad taman prije koncerta, i bar stotinjak ljudi me izdaleka srdačno pogleda u pravcu grudi, i da će me ono, zagrlit ili pozdravit – kad u zadnji tren skuže sliku mađarskog nogometaša, zakisele facu i u čudu ne znaju kaj bi…

Sutra na bazen s juniorom.

Još dva tjedna pa normalno tuširanje i juhica.

Uf…

9 thoughts on “Kako sam išao na koncert i završio u buksi…

  1. nemoj samo počet pit, jadan nebio, strpi se do četvrtka pa onda opleti.
    šta bi ja dao da nemoram kopile gledat barem godinu dana, al ima svetla na kraju tunela 13.6 kopile i baba idu na more 14, ponavljam 14 dana hehehehehe……..

  2. Sad kad si spomenuo bazen i tuširanje tamo, sjetih se nekog davnog posta o tamo pobranim gljivicama..ne sjećam se više jel to bilo kod Baneta ili tebe…zapravo kad god odem na bazen, iza toga se ribam drot kefom..:) kad će više taj godišnji, šmrc…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.