Dnevnik 43 – Tegobe siječnja + Sljemenska dirka

Kad sam se taknuo Đoleta, tako mi fali neki tako dobar tekstopisac kao što je bio osamdesetih pa da se svako malo nađeš u nekoj pjesmi. Bog. Sve dok nije postao plačipičkast u zadnjih desetak i kusur godina. Pa plače i kenjucka umjesto da priča viceve i moderira Snašu na salašu ko nekad. Danas bi, s obzirom kako izgleda trebao ovako pjevat

Ne volim januar, ni zimsko prežderavanje…

Lomiš mi srce ko janjeći but, onako, usput…

I nitko se nije pitao, gdje je taj buncek pekao…

Te su noći pekari došli po nju…

Neko to odgora poha sve…

Triput sam video pasulj prebranac…

Sarmu nije davo nikom…

Ma daj okreni, taj ringišpil u mojoj rerni…

Sa samog ruba pameti, stižu mi slasni išleri…

…žao mi svinja.

Ali kako god kenjav i suzan bio, i danas je milijardu svjetlosnih godina bolji, dalji i nedodirljiviji od onih koji ga kopiraju. I kojih je puna televizija. Malih ljudi dugog imena. Jadni mi sa zvijezdama u kožnjaku boje proljeva i hrvaticom stoljeća koja pjeva u Budvi…

Gledam sve ove emisije o Sljemenu i trci.

Za neupućene ljude koji ovo čitaju u Saudijskoj Arabiji, Novom Zelandu i Japanu (ovaj Neocounter je super stvar!), Zagreb je napravio čudo. Na stvarno malom skijalištu iznad grada je uspio organizirat utrku svjetskog kupa. Neki se pitaju nisu li se za te milijune Eura uzetih od poreskih obveznika mogle popraviti ceste, zagrijati škole, pomoći sirotinji te općenito riješiti gradski problemi za sljedećih 20 godina, ali zagrebačka elita (ima li netko među njima rođen u Zagrebu? Samo pitam…) je smještena u grijanoj VIP loži, gricka repiće jastoga i hvali se novim mufovima od nerca ili bundama od zečića (koji su najpopularniji likovi ankete! Ko još nije glasao!?) te je raja sretna jer imamo stvarnog heroja. Janicu. Kraljicu. Dokaz da dril i nesretno djetinjstvo prožeto nacističkim tretmanom može donijeti obilje love, slave i operacija. Kako god bilo, svaka joj čast za žrtvu, nema je nitko!

Nisam išao iz dva razloga. Prvi je što sam morao do pedijatra, gdje sam doznao da je Petar Greškimir 4. teži za 700 grama i dva centa u vis odnosno dalj jer ga mjere ležečki (jesam ga rastegooo). Drugi je to što je gradonačelnik zabranio točenje alkohola na Sljemenu. Ide Jana, a ja eksam sok od bazge prožet brusnicama. Zabrani sebi alkohol, a ne nama. Odmah se sjetim najdražeg grafita devedesetih u Zagrebu: “Mijenjaj ime Dejanu a ne Dinamu!”

Koji vam se grafit urezao nedavno?

Vraćam se TV prijenosima. Hrpa nesposobnih komentatora na čelu sa skvičavim Praščičkom, Kalemberastim Kovačićem i uvijek, poput sige seksualnoj i Čubake uzbudljivoj Mirnom, desetak dana davi sve živo najavljivanjem trke. Dođu do neke uboge skijašice, zaklone je s dva kamermana, nabiju mikrofon i reflektor u facu i postave pitanje: “Jelda vam je ovdje najljepše na svijetu, i najfinije papate i ljudi su super?” I šta će ta jadna Heidi reć nego – “a ono, super mi je, upravo mi je lijepo.” I onda odu do njih trideset i postave svakoj isto pitanje. I sve moraju odgovorit isto. Idiotizam dostojan onog koji provodi Renata Soupek u bebe-u. “(odmršt obrv) Kako si? (namršt obrv) Ko će ispast?”, pa ode do drugog koji je isto ispao i pita “Ko će ispast (namršt obrv)? Kako si (odmršt obrv)?” Bože idiota…

Slušam Praščička. «Puno sam prošao. Svugdje sam bio. Ali ovo je predivno. Ovo je najljepše na svijetu. Nitko to nema, evo penis mi se ovlažio kako je to sve lijepo. I te djevojke, i ta staza. Ljudi. Šume. Obale…». Evo suze mi niz leđa potekle. Već vidim kako ga navečer Smoky the Bandich tapše po debeloj glavi dok mu iz ruke papa masne velike kocke čokolade i halapljivo guta od sreće…

Ajmo Jano, ne slušaj budalu nego rasturi u drugoj!!!!! Ajmo!!!!

Ukurac. Sad je i kralj Ivica imao biser zahvaljujući nekom od Kovačićevih retardiranih pitanja: “Objektivno govoreći ne mogu biti potpuno objektivan…”

Dajte pustite ljude da rade kaj znaju i ne davite ih!

P.S. 1: Jeste skužili novu reklamu za Coca Colu? U kojoj su kao i uvijek protagonisti dvoje škrbavih, anoreksičnih trendsetterastih mladih ljudi (dečko s pederkastom, predugom i nikakvom kosicom). Što mi je uvijek malo čudno jer u jednoj čaši tog smeđeg napitka ima koncentriranih 6 kocki šećera, pa se odmah sjetim Dinke koja u kavu stavi pola Natreena… I sad se njih dvoje kao karaju u autu koji je na parkingu i na njih napadao snijeg. I onda mladić otvori vrata i uzme kolu pred začuđenim prolaznikom, a onda slijedi ono glavno. Sa suvozačkog se sjedala pojavljuje mlada dama pojave i izgleda gladnog fikusa (to je sad inn), koja (catch) uzima svoju kolu, a ogrnuta je plahtom. Oni se praše u autu, i kad svrše, ona ima plahtu za ogrnut. Pljuckam vam na scenario i sve scenarije glupih američkih filmova u kojima se žena nakon seksa uvijek ogrne u neku plahtu, a muškarac ostane ležat pod drugom. A ona ide pišat s plahtom. Ma daaaaaj…

P.S. 2: Netko je vrijeđao Srbe na komentarima. Zamolio bih i njega kao i sve druge sklone vrijeđanju ijedne osobe po ikakvoj osnovi osim ako to nije vic i zajebancija (ispričavam se svim komentatorima, estradi i onoj tjerajućoj ulješuri s reklame za HT da sve ovo shvate kao poticaj da budu još bolji i uspješniji (ali negdje drugdje)) neka ne zalazi ovdje i neka si otvori osobni blog za samoizdrkavanje. Hvala.


Bobika – 05.01.2006. u 16:32 kaže: Prvi! Gledao sam i ja jučer debelog prasička. Mislim da je u onih pola sata svršio bar tri puta. I da, dosadni su s pitanjima:”Jel tu super kod nas? Jel smo mi najbolji na svijetu” itd….


Bobika – 05.01.2006. u 16:33 kaže: Upravo je pala neka Bosanka a Blažićko kaže:”eto,nije uspjela pasti”! Legenda!!!!!!!!!


Ursus Ursue – 05.01.2006. u 16:59 kaže: Moj najdrazi grafit : SADI, SUSI, MOTAJ, PUSI.
I love it!!


mrcina – 05.01.2006. u 17:27 kaže: Moj najdrazi grafit (malo krvav): Edi puca bolje


SadisticoShy – 05.01.2006. u 18:42 kaže: si skužio da u reklamama za cocacolu, čak i kad ima dijece NIKAD djeca ne piju kolu, čak ni kad su djeca renderiranih medvjeda!


…NeUkRoĆeNa… – 05.01.2006. u 18:57 kaže: eh, te blesave reklame. Reklama je glupa, a poruka reklame upitna. Bar nisu odabrali neki extra cool skupi auto, već neku nepomičnu ragu… Cockta je zakon, bolje ide uz crno vino, bolji bambus :D. A skijaški kup kod nas je čudo doista,al čudo koje nit pratim, nit me zanima. Ah,baš sam tipično, anti ski-sport žemsko :(. Shame on me


hacked by ~genesis~ – 05.01.2006. u 19:13 kaže: Znas li ti koliko sam ja sad toga napisala,a sve otislo u p.m.. i nije mi postalo.E pa sad stvarno nema volje.Sad skracena verzija.Prvo:Uvijek me iznenadujes,odnosi se na P.S.2,bravo!Drugo,jadna mala Janica,to veselo,drago dijete,da li ce (ovo mi je grubo i za reci)ikada moci roditi????Medicina napreduje,al mala je invalid.Tata(dreser)ju je navukao na adrenalin.I jos pije cili zivot tablete za stitnjacu i ko zna sto jos.Drzi se mala.Mrzim takve oceve!A tek njegove priglupe izjave.Djole mi se zgadio od kad sam cula njegove nacisticke izjave o albancima,mada ima neke dobre stvari.Trece il cetvrto,u zadnje vrime se sjetim ,a proslo jedno 23.g.pisam onog Bore Corbe(znam,znam ko je i sto je)i onda si pivam,ostani djubre do kraja,a maloj pivam ne vjeruj zeni koja ne skida sminku prije spavanaja,da ne zaboravi cistiti lice,….Jer kazu da glazba nnema granice Peto,a reci mi molim te sto fali stihovima Jhonija Stulica,al onako, njezno me zgazi,kao sto si njezno napisao onaj tekst o modemu i Mihi.:)I trinaesto;ima li nade za onaj mail?????????


hacked by ~genesis~ – 05.01.2006. u 19:16 kaže: Upravo,usao muz i govori mi sto se desilo Janici ,e jebiga,nisam vidila.Ta je mala stijena!!!!Kad bih ja bila takva!!!!!


c’est mois, Nemetz – 05.01.2006. u 21:08 kaže: Glede navedene težine i visine, jel reko pedijatar da je OK? Jer Loleku sam nedavno nabavil robicu na rasprodaji u M & S za “9-12 months” i nije mu nešto jako prevelika 🙁 ….Inače, ovo s propitkivanjem stranaca kako im je u Lijepoj našoj me i inače ubija u pojam… kakav god povod ili fiesta bila, uvijek neki novinar-početnik po zadatku (a to je da si stalno moramo dokazivati taj naš inferiorni osjećaj da moramo izazivati wow efekt) turi mikrofon nekom strangeru koji je ili na odmoru ili došao turistički sa : “How do you like it here in Croatia (ili unesi mjesto…)? Pa kaj misliš moronu da će ti odgovorit, pogotovo ako je iz dobro odgojene politički korektne europske idile? (s iznimkom Nijemaca, koji uvijek kritiziraju onako analno tupilački, i u kameru i privatno). A posebno mi je zakon kad NAŠI novinari ili obični ljudi razgovaraju sa strancima pa obavezno lupe s američkim naglaskom “ZagrEb” ili već ritualni “dUh-brow-neek”. Alo tupko, pa ti si iz Hrvatske, bar im onda reci kak se ispravno kaže?! Pa onda sebe nazovi, ne znam, Meeh-rose-lahw ili Ee-wahn-tscheetsah…


S U Z A N A – 05.01.2006. u 21:10 kaže: zanimljivo..u 6.osnovne si mi predavo zemljopis u jebenoj šenoi..prepričavo doživljaje s putovanja..i popljuvo moje trapezice s cvjetićima koje su nam tad bile jebeno kul i seksi..od tad ih nisam htjela nosit..hahaha!!pozdraf od suzane i ide,propalih ekonomista..TATAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!


New, Improved Organizam – 05.01.2006. u 21:17 kaže: Meni, Strpkinji, *pogledaj counter* ne vredjaj Balasevica. Ni ti Grace sa muzom i skakacicama, skijasicama i ostalim tripovima. Nacisticke izjave o Albancima…sjajno. Cenzura. bi…bipppp…bbbiiiiippppp…aupicku….biiibiim


New, Improved Organizam – 05.01.2006. u 21:33 kaže: Hocu da kazem da je Vojvodina multikulturalna, multinacionalna i multiljubavna, sto nije obicaj u drugim regionima, a da je Balasevic najbolje sto imamo. I ja sam ponosna…a istinoljubivi neka biip


New, Improved Organizam – 05.01.2006. u 21:36 kaže: I jos jedna poruka za Grace, a poslacu joj i mejl ako mi ga da…ne lomi mi bagrenje…jer bez njih ce me PC oduvati…jako sam ljuta, jako…jebo balasevica, upotrebi glavu, kvocko!


New, Improved Organizam – 05.01.2006. u 21:39 kaže: 4 ta, posljednja, upravo sam vredjala Hrvaticu koja (hvala Isusu, Bogu, I Svijetom Duhu i Svijetom Anti i Svim Svijetima i Uopce I Upomoc) moze da Radja, nije invalid, pa cu da se diskvalifikujem. Odo ja da pevusim i verujem u Janicu, sajkoa.


c’est mois, Nemetz – 05.01.2006. u 21:44 kaže: Djole mi je nažalost ostao uvijek vezan uz srednjoškolske tulume & maturalce i nekakve prodane konje vrane i kak se nešto jelo i kak će se raspast od tuge jer mu udaju Dunju i ove iz mog razreda koji mutiranim glasovima u zamračenoj sobi revu istog Đolu i mirišu na teenage-paštetni vonj a gitarista performer sanja kako će time zaradit neki šlat ili žval…. Znam znam, nije fer prema istom i bla bla dobri tekstovi, duhovitost i tak… al kad je meni osobno nekako u prikrajku ipak tek Škoro za “profinjenije”….jeb ga.


ode to… – 05.01.2006. u 21:46 kaže: hold that thought… pa kada ti krajem mjeseca zazvoni neko na vrata,pa ti otvoriš,a ono čiko sa kapicom city express drži tvoj DVD u rukama… molim te reci Mihi da te slika da vidimo i tu facu kada HT održi svoj dio ugovora… sad kad sam se infiltrirao u mother-korporejšn znam i drugu stranu medalje, mi mjesečno imamo više poziva nego korisnika, a prema statistikama 80% korisnika nikad nije okrenulo taj broj, tako da možeš zamisliti kako je kad te zove baba koja svaka dva dana oće da joj ti prazniš mailbox jer ona to ne zna i ne želi da joj naznačiš opciju da joj se poruke kada ih pročita obrišu sa servera,već joj se server svako malo prepuni,pa pizdi što ne može dobiti mail


ode to… – 05.01.2006. u 21:48 kaže: e da, di nam je nesto joško lokas?


hacked by ~genesis~ – 05.01.2006. u 22:19 kaže: Organizam,sto je tebi,dodi sebi,daj se opameti.Odgovor mozes procitati na svome blogu.Ne zelim biti kucka i prepucavati se preko ovog bloga.Citaj i seri.


milena – 05.01.2006. u 23:25 kaže: Ehm…taman htjela lajat o Balaševiću, a Nemetz pola rekao. Ni meni nešto ne paše ta kenja, al to sam pripisala svom temperamentu. Al vidim da ljudi uživaju slušati ga, pa neka ga nek traje, i jeste fakat dobri tekstovi, i melodičnost i sve to bla bla… Meni nekako previše liči na blavora, imam osjećaj da još samo malo pa će mu i oči nestati u crtu i sav će rukama u džepove propasti od onog stava “ta mante mene, nemojte u me dirati”…bljuvić. A ipak je kenjao i Računajte na nas, i Ej komandante, pa poslije i ono u 5.-om oktobru, i ima toga još, al nije to bitno – sve je to bilo ok, nego kako on svoj stav natempira tačno u momenat da naloži raju i još ispadne faca koja je znala šta će se desiti i ima stav, a opet da to za njega nije nikad opasno, e to me tjera na laganu mukicu u želucu, al i to je neko usrano umijeće, koje ja doduše prezirem. Nije mi ni duhovit. Ne mirišem ga, i gotovo. Al Nemetz imaš pravo, od njega u originalu mi je jedino teže slušat kad ga neko drugi skida (ili gore, pokušava).To što ostatak estradne ekipe ne može uz svo natezanje skepat dva neimbecilna stiha i spojit dva slušljiva tona, druga je žalost. Al zato je Janica – kraljica Radost :)))


nihil – 06.01.2006. u 01:29 kaže: najdrazi grafit pise mi na zgradi otkad znan citat a mozda i duze- ako je abortus ubojstvo onda je drkanje genocid…..


CHOFI – 06.01.2006. u 03:05 kaže: Ma jana je legenda! Meni se urezo jedan bosanski: “Samo 4 mil. imaju srecu da zive u BiH, ostali nemaju tu srecu…ali imaju sve ostalo!”


Maurich – 06.01.2006. u 05:51 kaže: Evo baš sad sam i ja na svome blogu pljuvao po Praščičku…toliko me ispizdio da nisam ni gledao drugu vožnju…sada mi je žao da se nisam sjetio ostat doma i samo ugasiti ton….otprilike kao kad gledam Sopekicu 🙂


ribafish – čovjek krnje jetre – 06.01.2006. u 09:43 kaže: ali sheet, ti dobivaš pare za to! to ti je posao!!!!!!! kako bi bilo da janica pizdi jer su joj stavili puno plavih i crvenih štapova na stazu i ode na gemišt!? ne znam jesi li ti to odabrao, ali kad nešto radiš, onda radi pošteno… jebemu. ko zna kad ces naletit na neki seksi mazni glas i otic joj doma stavit shortcut na desktop!? nego, kaj kad prebacim 500 MB. kolko onda placam prebacivanje, da odma uzmem djetetu od usta?


ribafish – čovjek krnje jetre – 06.01.2006. u 09:47 kaže: nemetz, tebi je haris škoro profinjeniji od djoleta? objection, časni sude. dokaz!


ribafish – čovjek krnje jetre – 06.01.2006. u 09:52 kaže: lokas radi dvornikove, a tu sagu o tipu koji je 100.000 eura spizdio na drogu a hrvatska ga policija i država mazi i pazi, ružnoj ženi koja se udala zbog slave i para i gadnom djetetu koje se belji neću ni pokušavat gledat.


ribafish – čovjek krnje jetre – 06.01.2006. u 09:57 kaže: grace, idem delat u ponedjeljak pa me podsjeti za mail. glazba nema granica i stvarno je glup onaj tko npr ne zeli slusat Mozarta jer su švabe bobmardirale Birmingham. Djole, nacist, albanci? nikad cuo… pojasni to…


ribafish – čovjek krnje jetre – 06.01.2006. u 10:01 kaže: suzana i ida? prva klupa u sredini??? i vec ste bna faksu!!?!?!? isuse kako sam star… pa kud bas na ekonomiju? sta sam vas ucio…


ribafish – čovjek krnje jetre – 06.01.2006. u 10:16 kaže: nemetz, čika pede reko da je sve ok. i sad mi miha kaže da je ipak za 2 cm narasto… mijenjam!


S U Z A N A – 06.01.2006. u 10:35 kaže: aj da te utješim-još smo u srednjoj!!al već sad znamo da smo propali ekonomisti!hehe,ipak nisi taaaak star!


hacked by ~genesis~ – 06.01.2006. u 11:49 kaže: Cula jesam kad je govorio o belim kapicama s ironijom i rugao se je,e sad jeli se to samo salio il ne,to moras njega pitati,a govorio je on jos i o tome tko leti u nebo(mozda opet nista narocito),valjda cigani itd.itd.Pa je onda rekao da onda nije mogao pjevati o nekim stvarima jer bi ga odma strpali u zatvor(sto je istina),ali onda nije morao ni napisati “Racunajte na nas”,mogao je sutiti kad mu je vec onda bila toliko razvijena svijest o situaciji trenutka tadasnjeg(?hm?mozda i sadasnjeg,opet ne smis neke stvari reci),al ona se mala napalila,pa sam joj samo tila reci da ne zaboravi uzeti wc papir da obrise s njime pjenu i g…. s ustiju.Jer dijete je ocito premlado.Al neka si ti nam ziv Djole.A Skoro,ajme meni.On da mi piva sude mi, a jeli tada bio u Hrvatskoj i jeli bio u ratu?Pa onda jos cmolji na bini.Horor.Mozda sam,priznajem,ali ponavljam,mozda upotrijebila samo prezestoku rijec za Balasevica.
E pa tko je sad hrabar obuci partizansku uniformu i izaci na binu?Let 3.
A trece:ovdi ima grafita,al jos su zesca auta i firme,koje na svakom koraku(autaaaaaa)mozes viditi sa velikom slikom podrske generalu.A opet oni koji rata nisu ni vidili.Eto,to mene razpi…………
ALI NEMOJMO POLITIKU U TVOJU BUTIGU.Ne volim ,brate ni ja te spike,al kad me povuku za jezicinu!


c’est mois, Nemetz – 06.01.2006. u 11:55 kaže: “suzana i ida? prva klupa u sredini???” Hahaha… kako se stari perverznjak sjeća 🙂 …. Tada bi vjerojatno i volontirao bez plaće, samo da te stave u razred pun tek hormonalno propupalih teenagerki…no dobro, barem smo liberalni pa se ne moraš gristi za eventualno učinjeno 😉 , nema kaznenog djela ako je iznad 14.


pangalaktički trubež i preseravanja – 06.01.2006. u 12:12 kaže: dolje droga živjeli ćevapi!! -naravno grafit a ne dio razgovora o ht-u/janici/đoletu


tower – 06.01.2006. u 13:17 kaže: a šta reći o đoletu…. takav se više nikad neće roditi.
nažalost….


mirna8d – 06.01.2006. u 13:19 kaže: aha tata mi se svi volimo kurčiti sa finim stvarima, i nije kriva sopekica šta ima tako lijepe obrve i čube:p


S U Z A N A – 06.01.2006. u 17:39 kaže: bojim se da smo tad imale jedva 12..al što se tiče onog opisa,brijem da je jebeno točan!! 🙂 drito smo to bile-tek hormonalno prolupale klinkice!!di si sad kad te trebamo i kad nam geografiju predaje olinjali zagorac s vidljivim ratnim posljedicama koji nas uči da bura puše iz zagorja!???


Bobika – 06.01.2006. u 18:35 kaže: Car Ahonen skočio najdalje i pobjedio danas,ali je u poretku novogodišnje turneje omjer Janda:Ahonen 1081,5:1081,5 (možda sam pogriješio decimalu,ali imaju isti broj bodova) . Jel se to ikad dogodilo na novogodišnjoj turneji? Današnje natjecanje je bilo odlično.Još da mi ga BiH komentator nije pokvario…


toxični – 06.01.2006. u 20:24 kaže: meni je reklama baš fora…


Dnevnik ulice – 06.01.2006. u 20:39 kaže: Sto se tice grafita, evo dva mostarska: “IĐI VRVI NONOMO” i “STVORENE ZA PITE I KITE – tribjut tu bosanke” Imam i slike 🙂 i jos nekih grafita pa ako neko hoce zalijepim link…


ntr th nw wrld – 06.01.2006. u 21:27 kaže: …back to Dvornik. Dotichni nam je pojeo sve karamele dok je gostovao u GAP-u ….


Maurich – 06.01.2006. u 21:56 kaže: Ne sviram u Fosilima,i još me uvijek nisu uhvatili sa kokainom 🙂 Ali,svira se,živi se…


ribafish – čovjek krnje jetre – 06.01.2006. u 23:48 kaže: daj te grafite! a onaj gagrin – volim te mama al ne više od parizera. to je napisao pijan – na ogradi preko puta svoje zgrade…


ribafish – čovjek krnje jetre – 06.01.2006. u 23:49 kaže: super je sto su i janne i jakub pozitivci. nema vise weissfloga, feldera, koglera, neupera…


darchi – 06.01.2006. u 23:54 kaže: nije to nova reklama za coca-colu, već se odavno pojavljivala na tv-u…to nažalost znam jer previše gledam TeVe 🙂 Janica je zakon, a novinare, političare, gradonačelnike i ostale nemam volje komentirati…a sad nikako da se sjetim nekog grafita,damn.


LUMOGDANG – 07.01.2006. u 01:25 kaže: Ovo je prvi put da su pobjedu podijelili dva skakaca(ako je za virovat htv-u).Inace trka na sljemenu je bila odlicna a janica je zakon ali brate jeste se uzpizdili ko da je najmanje olimpijska utrka a to je jedna obicna utrka iz svjetskog kupa kojih ima jos mali miljun u programu.A sta se grafita tice-PETO MJESTO:Sine, nemoj da ljuljas baku. Nije se zato objesila.CETVRTO MJESTO:Stalno idem u dzamiju, ali nikako da nadjem moj broj cipela.BRONACANA MEDALJA:Iman sat ali neznan koje je ovo vrime doslo,SREBRNA MEDALJA:Poštovani gosti, dodatna posteljina je u ormanu u vašoj sobi. Ako vam i dalje bude hladno, pozovite sobaricu.(uprava hotela)ZLATNA MEDALJA:Ulaz slobodan,gazda razapet(na crkvi,ja mislin u Bg)


domijeve nacije – 07.01.2006. u 13:03 kaže: mogu si mislit kaj je prasičko srao… ova ekipa sa 101-inice kaj su gore komentirali za publiku su bili totalno do jaja. sprdali su se ko psi, tak da sam siguran da su se napili ko majke… i bilo je alkohola, bez brige… točio se, al su ljudi tak i tak pofurali po par bombica pelinkovca u kapuljačama, jer zaštitari pregledavaju tak da možeš vešmašinu ufurat nutra, bez beda…


ode to… – 07.01.2006. u 14:14 kaže: novih 20kn, odnosno 512 MB prometa će ti biti zaračunato tek nakon što pređeš 50% od narednog paket, što znači da ti neće biti obrčunat još jedan paket dok ne pređeš 767MB, obračunska jedinica ti je 512MB


.:Pijani Anđeo:. – 07.01.2006. u 15:01 kaže: ribica, daj please smanji broj postova jer ti se blog nekak sporo učitava…dugo mu treba…i kaj s popisom smeća s estrade? idemo dalje? pozdraf!


Ina – 07.01.2006. u 15:36 kaže: Upravo tila to reci.Ne da smanji broj postova,nego vjerojatno slika.Jucer ga ciljeli dan nisam mogla otvoriti.A isla sam i preko kabelskog i preko carneta,cijeli dan,NIKAKO!Riba,izracunaj koliko njih ima max adsl,pa vidi.Neka kazu ljudi.Mozda ih ima puno,a mozda i nema.Slike su krive,jel?


hacked by ~genesis~ – 07.01.2006. u 15:39 kaže: UPSSSSSSSSSSSSSS!!!!!Ovo nije moj blog,mala bila prije mene,nemojte mi je zezati slucajno!


Dnevnik ulice – 07.01.2006. u 15:46 kaže: UM CARUJE A DUNDO MAROJE, GUNJO NAŠO MALU, NAKARMINAN I OPASAN, KOME VIŠE BOLA, GLUMICE JEBO VAS RADOVAN, BOSANKE HVALA, VOLIM MOSTAR MAKAR VAKI, JEBETE LI IŠTA OSIM NAS (na zgradi vlade), NEMA NAM DRUGE NEGO U TREĆU, MIRELA NISU TI MALE SISE, ŽIVJELI! (iznad panoa za osmrtnice), ŽUĆO VRATI ČAKLJU (nakon oštećenja bruce leejovog spomenika), SVI LJUBE IZ LJUBAVI A JA IZ RODOČA (rodoc:mo predgrađe)… to su neki od legendarnijih mo grafita, ribo ako trebaju slike javi na mail… zivjeli…


andrej – 07.01.2006. u 19:26 kaže: NEĆU ŽVAKU, OĆU SVOJ KUSUR NATRAG. – negdje u Brbiji….


– 07.01.2006. u 20:56 kaže: za sve usamljene diljem svijeta: —˝Bolje kurac u ruci, nego ruka u kurcu!˝…neka vas ne peče savjest što nemate partnera, he he…i još:natpis na nekoj zgradi u Srbiji nakon što su ih Ameri bombardirali: –˝Kolumbo, jebem te znatiželjnog!˝…i konačno-grafit na našoj najomiljenijoj lokalnoj birtiji (made by moja malenkost & Co., u ne baš prisebnom stanju):—˝Netko pije od tuge, netko pak od veselja, ali mi- mi pijemo od jutra!˝…dobro, malo sam parafrazirao da ljepše zvuči (nismo imali toliko prisebnosti, a bome ni spreja da baš tako napišemo, ali smisao je taj)…najjači blog ikada!!!! pozdav caru, Jednom i Jedinom, Neponovljivom Ribafishu! moje iskreno divljenje, Vaš sluga pokoran…


hacked by ~genesis~ – 07.01.2006. u 20:59 kaže: Ma vidi ti kako je on nas poslusao,ma bas mi dobar.:)


ribafish – čovjek krnje jetre – 08.01.2006. u 00:26 kaže: moj crni aaaaaaaaaanđeeeeeeeleeeee, evo, maknuh komentare. fala


ribafish – čovjek krnje jetre – 08.01.2006. u 00:30 kaže: ajme, žuće…. majstoreeee!!!!! a onaj dugavski: bolje škemba od pijače nego grba od štihače!


milena – 09.01.2006. u 12:50 kaže: Splitski:”Trči kući, mater kolje govno”, pa onaj Svete Pankera:”Ako sam dete, i ja san dite”(on je dijete deložiranog vojnog lica), pa onaj:”Nevolja nikad ne dolazi sama-obično je u pratnji policije” i najbolji u Srbiji iz vremena bombardovanja: “Ima baba da mi štrika najke”


– 09.01.2006. u 14:55 kaže: ČUVAJTE ŠUME – JEDITE DABROVE


ribafish – čovjek krnje jetre – 09.01.2006. u 16:45 kaže: mater kolje govno? interesting…


nensyb – 09.01.2006. u 21:18 kaže: Baš si budala nemaš pojma o čemu lupaš!! U VIP šatoru sam se našla i ja koja nikad tamo nisam bila. Pa nije to bilo mjesto rezervirano za takve kakve si opisao . Mislim da ti komentar skroz nije na mjestu a sa tim socijalističkim idejama možeš stvarno proći samo kod pedijatra jer te nitko stariji ionako ne uzima za ozbiljno! Da izvadiš glavu iz kante pive možda bi shvatio da s život ne sastoji samo od oblokavanja i riganja . I ma i dobrih stvari na ovoj planeti ali ti stari moj nisi jedna od njih!!


maastab8 – 09.01.2006. u 22:05 kaže: već četiri dana grizem nokte i čekam tren kad će mi net proraditi da si olakšam dušu. ne znam kojim čudom ali uspio sam dva dana zaredom (valjda čet i pet) naletjeti na famoznu emisiju hrvatske oprah (m-hm…) i pazi koji combo je žena ostvarila!! prvi dan nešto o debljini (wow, nova originalna tema…) i koga ona zove: tvoju dragu ulješuru!! a pazi ovo, ona nije debela, nego jača i nema uopće celulita nego je to na njoj čista snaga. m-hm… al’ to bi svi pregrmjeli da draga nam fosilka nije drugi dan dovukla ni više ni manje nego nšta – batifjaku! jebo te, neki ljudi očajno žele biti u prvom planu, apsolutno bez pokrića!! ima puno zanimljivijih i pametnijih ljudi i svi to znaju, ali taj uporno ne da drugima riječ i pizdi po svom! ja to ne kužim… ali valjda mudra sanja igra na kartu da je ono najgluplje, najmizernije i najniže u evolucijskom stablu redovito i najzanimljivije! e… sad sam se ispucao! btw (grafit)- NE GAZITE TRAVU, PUŠITE JE…


ribafish – čovjek krnje jetre – 09.01.2006. u 22:50 kaže: ne bira sanja ni teme nit piše scenarij. ima razgranatu skupinu novinara koji vode brigu o tom. meni je ulješura digla živac jer je 18 puta spomenula JA. Ja, pa ja, ja najbolja, ja prošla sve, ja najduhovitija… treba se čuvat tih ljudi koji jakaju. kompleksaši…


Reponja – 12.01.2006. u 10:09 kaže: Neznam, mislim da je Coc-Cola lagano počela prelaziti na reklame tipa Axe, dakle, nabolje. Barem više ne moramo gledati Djeda Mraza 6. godinu zaredom (ma serem, bio je i ove…).
Balašević je jedna od najboljih stvari koje su se desile Balkanu (ćevapi i burek su u istoj kategoriji).
Grafit, troumim – “Nietzsche: Bog je mrtav” a ispod njega “Bog: Nietzsche je mrtav”. Kao i onaj – “Jedan narod, jedan vođa” pa dodano “Ubij vođu, oslobodi narod!”. I “Čovjek bez religije je kao riba bez bicikla”. Ri u originalu.
Za predrasude imaš pravo, ali ja imam 1 predrasudu; mislim da su ljudi sa predrasudama ili glupi ili seronje licemjerne… Mislim, ne želim vrijeđati, ali mišljenje je poput šupka, svatko ga ima!


ribafish – čovjek krnje jetre – 13.01.2006. u 00:23 kaže: coca cola je komercijala. cocacola je losa. axe je zakonodavstvo!


Reponja – 13.01.2006. u 08:56 kaže: sve je to truli kapitalizam… ptuj

Dnevnik 42 – Ne volim januar…

Grozan dan.
Ujutro skontah da mi ne dela Max ADSL. Kak se nikako ne kužim u to, zovem support. Nakon pola sata razgovora žena mi telefonski objasni da izbrišem program za modem, izgasim komp i reinstaliram windowse. Sve to i napravim osim što nisam znao da doma nemamo cd s windowsima. Miha je onda pregledala komp i skužila da sam iskopčao usb od modema i da bi trebao normalno radit kad ga je uključila ali nije jer više nije bilo ni programa od modema. Osjećao sam se jako glupo. S razlogom. Što me nije spriječilo da sočno opsujem retardiranu glupaču iz HT-a koja mi nije rekla da provjerim usb, jer sam mislio da imam bežično. Što me ne opravdava. Ali djeca joj na nju glupa te felerična bila, dabogda. Jeste li apropos znali da DVD uz Max ADSL – nećete dobit, iako vam to uredno lažu na reklami. Kao ni besplatnih prvih mjesec dana surfanja. Niste znali? Pa čitajte ona sitna slova, bedaci jedni…
Onda je Miha tražila cd za instaliranje modema ali ga nije našla pa je postala nervozna. Meni je bio totalni bed jer sam ispo glup, zajebo i ne popravio stvar, a morao sam na posao. Pa sam na poslu nažicao frenda da mi sutra donese cd za instalaciju i napravio ručak. Pa smo išli kod frendova Dekija i Lori koji imaju cucka. Rok ga naprosto obožava!
Free Image Hosting at www.ImageShack.us
Nije ko ovaj sa slike. Pa sam se umorio. Onda mi je Miha dok sam kuhao ručak za sutra (jer idemo kod stričeka koji stvarno voli djecu – ili je to pedofil? na pregled i vaganje Juniora), rekla da krivo kuham. Onda je, kad sam našao cd za instalaciju modema iza ormara i instalirala ga, rekla da sam glup jer sam potrošio 200 megabajta u četiri dana. Koje ću iovako ionako ja platit. Onda je nadurena otišla leć. Ja sam se osjećao jako glupo i takav ću i otići leć. Miha će se ujutro durit a ja ću vjerojatno biti iste volje kao i sad.
Free Image Hosting at www.ImageShack.us
Ne želim biti tužan. Ne bi se htio svađat. Ja je samo jako volim, kao i Rokislava ali ne znam to pokazat osim djelima. Negdje griješim, ali ne znam gdje. Koliko je optimalna doza durenja? Kako shvatiti žene? Šmrc. Grozan dan.

Mogu li muškarci shvatiti žene?
Ja (žena) kažem da mogu
Ja (žena) kažem da ne mogu
Ja (muško) kažem da mogu
Ja (muško) kažem da ne mogu

  
Free polls from Pollhost.com


Sve to je samo posljedica najsurovijeg mjeseca u godini, zbog kojeg je i nastao sljedeći tekst.

Ne volim januar…

Lažna obećanja
Sve što smo obećali prve sekunde nove ili srčući sarmu oko podneva prvog prvog pada u vodu već trećeg prvog, jer na dijetu nemremo dok ne požderemo odojke i kolače, seksa nema ni od korova jer smo debeli, ružni, blijedi, podočnjikavi i prištavi, a u teretanu ionako idu samo pederi. Auto nećete zaradit osim ako ne ukradete, zadužite se, ubijete ili imat rođaka na važnom mjestu, na godišnji ćete kad vam odredi šef, a sreća je ionako relativan pojam.

Snijeg
Snijeg je nešto divno, ali snijeg u gradu od milijun stanovnika je lijep jedino dok ga gledaš s prozora toplog doma. Čim se suočiš s njim, postaje ubojita melasasta govnolika susnježica koja ulazi u tenisice (čizme su mokre od čišćenja zatrpanog auta na čije ti se mjesto čim se okreneš parkira neki hercegovački tenk), tjera na padanje i prokleto je mokra za sve dijelove tijela minimalno do podneva kad se konačno i dokopaš posla. A kad trebaš doma, ima ga još metar. Prema nekom Murphyjevom zakonu, što češće čistiš snijeg, on će više padat.

Sportovi
Osim što osobno nismo ni za što, svi zanimljivi sportaši u siječnju štrajkaju (osim Branka Zorka i onih dosadnih pustinjskih štakora relijaša koji su jedini razlog da sportski komentatori dobivaju pare u siječnju – ukinite i jedne i druge!), pa nema ni nogometa, ni formule, čak ni atletike. A otkako su uveli kvalifikacije za skijaške skokove, nema više ni simpatičnih Engleza ni Nizozemaca samoubojica koji bi slijetali na one ukrasne boriće sekundu nakon što su polijetali ukrivo uz najjače moguće odobravanje kako raje s tribina, tako i nas kod kuće uz bakine kolačiće i kuhanu rakijicu.

31 dan
Siječanj ima 31 dan. Da nema veljače iza njega, bilo bi još više mrtvih… A i ovako je raj za samoubojice.

Pet ponedjeljaka
Ovaj siječanj ima čak pet ponedjeljaka. Pet puta ćete morat gledat sapatnička lica kolega nakon tako kratkog a strgavajućeg vikenda jer je siječanj i hladno je.

A ne kaže uzalud stara kineska:
jedna čašica alkohola skraćuje život za tri minute,
jedna cigareta za pet,
jedan dobar seks (ono kad se oznojiš ko vidra i sve dahćeš čupajući plahtu), za sat vremena,
a jedan obični radni dan za punih 8 sati…

Petak 13
Da bi sve bilo uobličeno, potrudio se i nesretni petak, kad se definitivno mora dogoditi nešto nedobro. Tipa pad sige na krov auta, popravak bojlera, iznenadni napad hemeroida (kurac iznenadni, sjeti se što si sve stavio u sebe), obavezna zubobolja (napada li zubobolja ikad osim u petak navečer?), dolazak nenajavljenog dosadnog rođaka kad imate za pogledat još pol sata filma a videoteka zatvara za sat, otkriće da ste alergični na borove iglice ili pak otkriće termita u štoku…

Rasprodaje
Sezonske rasprodaje na svakom su uglu. Prodavači jednostavno pokraj stare cijene napišu novu – naravno – višu i čekaju budale. I dočekaju, jer su Hrvati stari shoppingholičari.

Kolesterol
Sjetite se što ste pojeli od Badnjaka do reprize novogodišnje noći i primite se za glavu. Sad zamislite kako je vašem tužnom, mašću obavijenom organizmu… Rekli bi Fenićani – bubreg u loju.

Alkoholni ostaci
Sve je bilo pod kontrolom dok nije došao taj šampanjac, i onda ste se ničim izazvani popeli na stol, slučajno podigli na isti šefovu tajnicu i nesretno upali desnim guzom u zdjelu francuske salate a ona u 50 litara punča, ponos šefa sale. Pa ste morali popit sa šefom, pa da zaboravite, pa lošeee…

A tek svi oni marketinški tulumi u prosincu od kojih vam jetra izgleda kao pluća od tuberkulozne morske spužve…

Mamurluk
Bliski rođak alkoholu. Ne prolazi barem do Tri Kralja. A kako su i Tri Kralja, fala bogu praznik, mora se i to proslavit…

Besparica
Unatoč svim božićnicama i bonovima, i dalje ste preduboko u minusu da biste ispuzali na svjetlo dana i popili kavu makar bez mlijeka i mineralne. Sve ste potrošili na skupe poklone i dobili govno – šaljive šalice, hippie šalove i patagonske kapice, tijesne rukavice, one idiotske drvene pločice s nečim glupim napisanim na sebi što nikad nije duhovito i hrpe jeftinih butelja vina. Koje će jedine od svega nabrojanog nečem i poslužit.

TV program
Zločinci koji nas mrze tih dana, vjerojatno iz razloga: ”Zašto bi oni uživali ako mi moramo raditi ko psi”, uredno nam serviraju takve besramne reprize, da se ponekad zapitamo jesu li tako niski i bešćutni da puštaju snimke od prošle godine tri dana za redom. Ili pak svake dvije isti film, a svake tri isti humoristički program? Osim reklama koje se retuširaju. Muzika ne.

Debljina
Tko ima hrabrosti u siječnju stat na vagu te se pogledati u ogledalo, svaka mu čast. Tko se pak odluči po smrzavici, ledu i kijametu otići na jogging, nogač ili bazen, više se ni ne družimo s njim… A neb u ni on dugo jer bu se razbolil.

Hladnoća
I dok naše agencije besramno nude i uspijevaju prodati četrnaestodnevne aranžmane na otočićima na kojim naši političari drže milijune novaca, većini puka je i dalje jezivo hladno. Izlaske treba izbjegavati što je više moguće i uvuć se što brže u auto. Tu nastaje problemčić s duljinom trajanja ugrijavanja unutrašnjosti auta. Magljenje je poseban dodatak. Ko da se drajvam kroz kingkongov prdež, onako stisnut uz volan da vidim tri milimetra kroz djelić odleđene šajbe. Meni se Klito taman zagrije kad izađem van. A još kad se osoba “B” sjeti prozračit stan prije odlaska van…

Računi
I dok se još nadamo da bi mogla kapnuti pokoja zaostala čestitka od rođaka iz Australije s ponekim dolarčićem, oko desetog se u kasliću nakupi besramna hrpa računa, s ciframa koje bole. Kak to da nas nikad ne zaborave na jedan mjesec. Najviše boli plin.

Glazba
Svaki Siječanj, izuzmemo li one koji budu dočekani na Velebitu ili McKinleyu, počinje s novogodišnjim koncertom klasične glazbe. Ako vam ga već ne odvine netko od sustanara, sigurno će to napraviti obzirni susjed za osvetu što vam je noćas u 5 pri povratku s tuluma dok ste vadili ajvar ispala flaša mineralne na bubreg vaše mačke koja je pala na zavjesu, i tak… Kako već obično biva. Ali neka. Barem smo se riješili Božićnih pjesmuljaka za sljedećih 11 mjeseci…

Jedini je Djed Mraz sretan…
Free Image Hosting at www.ImageShack.us

Znam da sam glup i infantilan, ali mi nije lijepo kad mi to netko stalno govori. I mrzim se durit i svađat i razmišljat kako da nešto ispravim. I žao mi je za sve što sam kriv jer znam zasrat i htio bi ispočetka sve. Samo bi htio veselje. Držite fige da se to i ostvari.

Do sutra jedan dobar iz slovenskog Playboya:
Zašto žene glume da imaju orgazam?
Zato jer misle da nam je stalo!!!!!!!


bla bla bla i samo bla – 05.01.2006. u 01:23 kaže: evo da ti ja ostavim prvi koment danas….


Svratiko & Oftza su umrli – 05.01.2006. u 01:45 kaže: ne vidim ti sliku.bravo za hakerstvo (:


Keep Jazz Alive – 05.01.2006. u 02:28 kaže: moram priznat da je blog do jaja


Čovjek životinja – 05.01.2006. u 03:49 kaže: Ma tko te ne bi obožavao čitati s tolikom dozom prirodnog humora!Nemoj nikad “odrasti” ako to znači gubitak ove tvoje strane 😉


Zeko zna – 05.01.2006. u 04:16 kaže: jebeš mi sve ako si ti normalan 🙂


milena – 05.01.2006. u 04:20 kaže: Lijepo si ti to obradio, po tačkama. Skoro sve mogu potpisati, osim one o debljanju – nisam se stigla prežderati i nadebljati, jer me je posao toliko satrao da nisam bila nizašta, ni za jelo, a što je najgore, pošto se u januaru priča nastavlja, nisam bila ni za spavanje kako treba – milion gluposti se vrti po glavi baš onda kad si najumorniji. Osjećala sam se ko glupi idiot. Ali, i to mi je nauk-nikada ovako više neću raditi u životu :))). A što se tiče tvog blues momenta, on je samo potvrdio moje kliktanje na opciju da se muškarci i žene razumiju i više nego što bi htjeli – sad znaš kako je ženama kad im neko kaže da su debele dosadne krave i još sa malim sisama, frigidne čangrizave ledare koje su iste svoja mama i tome slično :))) Biće veselja, ne brini, samo svako mora svoj blues nekako izbaciti :))). Razumijemo se mi dobro, čim si stavio ovog Djedicu Mraza o kojem bi sad svašta, al ta pjesmica nije baš za javnost :)) Thanks Riba, divan je (trep, trep) :)))


SadisticoShy – 05.01.2006. u 04:41 kaže: Blast off, it’s party time
and we DON’T live in a fascist nation
…….obozavam ovu stvar…sistem su mi jedan od drazih badova za buđenje ujutro 😀


SadisticoShy – 05.01.2006. u 04:42 kaže: samo..kakva ti je to pussy- cenzurirana verzija ?


Jezdi – 05.01.2006. u 08:55 kaže: e pa fala Riba, do sad sam bila u depresiji, a da nisam ni znala zašto, a sad sam u depresiji sa pismenim elaboratom svih razloga…


keks i smrad – 05.01.2006. u 09:55 kaže: elem, riba (ajme ubit ces me sad)..jucer NITKO nije mogo na net preko tehatea. server im umro…
zao mi je druze


ribafish – čovjek krnje jetre – 05.01.2006. u 09:55 kaže: CENZURIRANA VERZIJA? KAJ IMA NEKA DRUGA? mrzim caps lock…


slowdancer – 05.01.2006. u 10:23 kaže: gle rezultate kuže da ih ne kužimo al se svejedno dure…


hacked by ~genesis~ – 05.01.2006. u 11:42 kaže: Eto sad i ti znas kako je to kad ne radi net i to max adeseel,jebote.Zar i on rikava!Glavno da je sad ok,da ne bi ostali bez tvojih dragocjenih pripetavanja.


Kaco Mortale – 05.01.2006. u 12:35 kaže: Dobro te izjebala glupa T-comovka. Kad god ti nešto malo zašteka ti se ljapo zajebi i reinstaliraj Windowse. Mater joj jebem, plaćena je da ti da stručni savjet. Dobro da nije rekla da kupiš novi komp da bi riješio problem. Za DVD-player im ja ljepo jebem mater jer su i mene nasamarili. Reko frajer: dobit ćete ga s računom. Moš mislit. Gamad korporacijska.


Black Cat – 05.01.2006. u 12:46 kaže: Joj riba nemoj se sekirat… =))
Poslusaj si ovaj svoj refren tu na blogu (koji MRZIM i odmah gasim, hvala na pitanju) i bude bolje. 🙂


Andi – 05.01.2006. u 13:19 kaže: Ajde ajde Riba, to je samo siječanj. Mali zalet u poslijepodne poslije blagdana. Zahvali samo što nema više blagdana, u kojoj bluzari bi onda tek bio (il svi mi). Ovako, ”modem” je samo mala injekcija bluzare, koja će proći kad se računi, kile, jetra, i Draga dovedu ponovno u dobru staru ’06 kolotečinu..


ode to… – 05.01.2006. u 15:27 kaže: Pa koliko je teško pogledati taj mali modem i vidjeti da ne radi USB lampica?!?!!?!?!?
zbog takvih ja svaki dan imam preko sto poziva!!!!
Akcija za DVD je trajala do isteka zaliha, službeno 22.12. u 14 sati, a akcija za dva mjeseca đaba interneta je bila je prije akcije za dvd, tako da nitko nije dobio i flat i dvd, osim možda pokoji Iskon korisnik…
U buduće ako budeš imao problema s dslom nzovi 0800 9000 i traži Brunu pa ćemo to sve propisno riješiti, bez aninstalacije windowsa i ko zna čega sve ne…


sandRkalo – 05.01.2006. u 15:37 kaže: E JEL MOGU JA BIT DOPISNIK IZ SISKA ZA KLIK-LEGENDO


c’est mois, Nemetz – 05.01.2006. u 16:28 kaže: REINSTALACIJA windowsa? Ili si nekaj krivo shvatio ili se koka opako nalila na poslu… Ja sam se isto zajebo i uzeo modem na USB što je lošija varijanta, pa je znao ispast il se sjebat veza, te sam također prošao telefonijadu kod t-com gulikoža, ali mi nikad nisu tu glupost izjavili… Nema veze… siječanj mi je drag mjesec (rođen sam krajem istog, a kad ima snijega uvijek mi se popravi raspoloženje) ali ovaj siječanj ću pamtiti po saobraćajki kaj je mene i Dadi strefila neki dan… na sreću, OK smo više manje, ona ima Shanzovu pseću ogrlicu, a bitno da klinca nismo uzimali sa sobom, jer je zaspo, pa čuvala baka. Babetina se vjerojatno zašprehala sa svojim frendicama u autu i napucala nas iz sve snage odozada dok smo stali da prođu pješaci u Heinzelovoj. Smiješno, ali prva pomisao kad su mi odveli Dadi za svaki slučaj na pregled u hitnu bio je: “a kaj bu buconjić večeras jeo?” Nevermind. Stigli smo na vrijeme i svi smo čitavi. Sad ide fiškalski dio. Sue the bitch. Tj njezino osiguranje….


ribafish – čovjek krnje jetre – 05.01.2006. u 16:33 kaže: sheet, narucio sam max prvi dan druge akcije dok je trajala prva i dobio dupli kurac. kolko ste imali dvd-a? dva? nemojte izmisljat.


ribafish – čovjek krnje jetre – 05.01.2006. u 16:35 kaže: kakav klik? pa vec sam pola godine u playboyu! odma da si kliknuo na dnevnik 1 u desnom boxu i pročitao cijelu povijest bolesti. sram te bilo. alo sisak!? kad cete vratit sisacku pivu!!!!


ribafish – čovjek krnje jetre – 05.01.2006. u 16:43 kaže: nemetz, a ja se pitam di su tvoji perverzni mailovi… ajd dobro da ste zivi i zdravi. puno pozdravi dadu. inace, zena koja je pregazila i ubila pješakinju na zebri jer je navodno gledala dijete na zadnjem sjedalu dobila je godinu dana uvjetno. što kažeš na to?


c’est mois, Nemetz – 05.01.2006. u 16:59 kaže: Kao presuda i olakšavajuće okolnosti u kaznenopravnom smislu, hah, ništa neobično… no, ovako, ljudski … upitno je zakaj se uopće vozila s djetetom odozada ako nije sigurna u to i nalukava se, jer na cesti nemreš bulaznit, ili si priseban ili nisi. Ova koka kaj nas je ruknula (i uzrokovala izgleda totalnu štetu, iako tak ne izgleda) je nešto zabulaznila (ni ne upitavši kak smo cijelo vrijeme) u stilu “a, proklizala sam…”. Pomislih: “Nisi dušo, jer ti je auto prošao tehnički a mi smo stali kad smo i zakočili; nego nisi gledala…” . A ništ ne rekoh. Bolje ne… Da je buco bio odozada u sjedaljki, bilo bi “ne razumiješ ti to druže sudija…” .. . ne znam kak je sa netom u zatvorima… tebe bi sigurno ubilo ak se ne smije surfat po porno sadržajima 🙂


parliament – 05.01.2006. u 19:29 kaže: nego, ide li se u Bischof?


ribafish – čovjek krnje jetre – 06.01.2006. u 09:25 kaže: imas za kupit retrovizor u kojem ga vidis na obicnom retrovizoru. ali mi smrdi sve to. ko kad kazes da si kihnuo, pa ti gledaju kroz prste. zamisli da ti sudac kaže, ok, a sad kihnite pred svima nama…


ribafish – čovjek krnje jetre – 06.01.2006. u 09:26 kaže: 93 posto sanse da se ne ide…


mirna8d – 06.01.2006. u 13:45 kaže: moj birc je tamo gdje su tete guzate i kupusa ima na bacanje, dečki deru po pelinkovcu i glupi su ko noć…uglavno kod osijeka. Baš smo sad ugradili digitalnu antenu, projektor i ostale elektronično digitalne pizdarije! nemoj se truditi razumjeti dragu, nećeš moći, budi ponizan moj druže, možda ti njezino visočansto nekada i oprosti:D


ribafish – čovjek krnje jetre – 06.01.2006. u 23:55 kaže: aj kad cu svracat do liftboya, dodjem na osjecko!


mirna8d – 07.01.2006. u 01:53 kaže: može, ali di ćeš osječko, brate svašta ti oni u pivovari mješaju u to pivo!! ne bi čovjek vjerovao!


ribafish – čovjek krnje jetre – 08.01.2006. u 00:28 kaže: navodno su jedno vrijeme radili solidno pa se opet upropastili. doc cemo s klubom pivopija u tvornicu u svibnju pa provjerit na licu mjesta.


mirna8d – 09.01.2006. u 02:16 kaže: da jesu, jedno vrijeme su lijepo radili, ali pokvarili su pivo, ne znam šta im bi?! morao bi ti to istražiti, aha


ribafish – čovjek krnje jetre – 09.01.2006. u 10:50 kaže: budi nam gosca kad cemo posjecivat pivovaru! dopisni clan…


Reponja – 12.01.2006. u 09:53 kaže: SadisticoShy, b.y.o.b. je za svaku pohvalu…
Riba, super blog, sad sam našao malo vremena (na praksi sam, radim jedno veliko ništa) da malo pogledam, stvarno kvalitetan rad…
Nego, ima i još jedan problem 1. mjeseca; jebeno ne možeš naći buksu za party – naime, rođen sam 02.01. i lud sam… Najam dođe previše, a ekipa se sledi na otvorenom (badava cuga, prehladno je). Za koji Qrac nisu svi rođeni po ljeti? bah… Nego mi reci, ima li kakve nade za dopisnika – honorarca za KL!K? Mislim, znam da si se prebacio, ali moram pitati.


mirna8d – 12.01.2006. u 15:39 kaže: okay, ali ako do toga dođe predlažem da ponesete neki lanac jer oduvijek imam želju okupati se u pivu, hehe


ribafish – čovjek krnje jetre – 13.01.2006. u 00:19 kaže: lanac? pa nisi čep????


ribafish – čovjek krnje jetre – 13.01.2006. u 00:19 kaže: reponja, de se javi privatno da ti usta nasapunam…


mirna8d – 13.01.2006. u 00:41 kaže: ma imam fetiš na lance, volim kad me ljudi svežu pa se ja vrtim uokolo i uokolo i uokolo i uokolo i tak…bzv


Reponja – 13.01.2006. u 08:54 kaže: why?


ribafish – čovjek krnje jetre – 13.01.2006. u 09:13 kaže: october, šta si ti mečka? mečka koja po tastaturi prčka!


ribafish – čovjek krnje jetre – 13.01.2006. u 09:14 kaže: because!


Reponja – 13.01.2006. u 10:11 kaže: Nemogu sad, na praksi imam blokadu za pun Qrac stranica, ne mogu ni mail provjeriti odavde. Morat ćeš onda čekat da dođem doma… Možeš mi poslat mail na rep0nja@yahoo.com . Ovo iza p nije veliko slovo “o” nego nula (neki čudan broj…). Pa ti javim kad stignem. P.s., za šta si glasao na anketi?


mirna8d – 14.01.2006. u 13:45 kaže: bzv bzv